Hyr en it konsult i Stockholm

Hyr server i molnet och låt oss ta hand om drift och underhåll.

I en värld där teknik blir allt mer integrerat i varje aspekt av vårt arbetsliv, sticker vi på Tintry ut med vårt unika erbjudande om en personlig IT konsult. Sedan vi startade vår verksamhet 2016 har vi hjälpt företag i Stockholm, Sörmland och Östergötland med IT utan krångel, med större trygghet och effektivitet.

Kontakta oss

Fastprisavtal – Din trygghet i it-stödet

Vi på Tintry vet att it-support inte bara handlar om att hjälpa till vid behov. Det handlar om att bygga en relation där ni som företag kan känna er trygga i att få kontinuerlig hjälp utan att oroa er för kostnader som skenar. Med vårt fastprisavtal betalar ni en fast kostnad per anställd, vilket ger er friheten att ställa obegränsat med frågor och få hjälp när det behövs. Ni kan behandla er IT konsult i Stockholm eller i våra andra städer som en kollega som alltid finns där för att stärka er verksamhet.

Hyr din it konsult på plats eller distans

Vi är flexibla och kan vara på plats hos er om det behövs, men vi erbjuder också våra tjänster på distans för att spara tid och pengar för både oss och er. Vårt mål är att anpassa oss efter era behov, och ibland kan det vara tillräckligt att anlita en IT konsult för några timmar på distans.

Till exempel använder vi Microsofts inbyggda Snabbhjälp/Quick Assist, som möjliggör fjärrstyrning utan extra licenskostnader.

En flexibel IT konsult i Stockholm

Vi förstår att det inte alltid är nödvändigt att ha en IT konsult på heltid. Därför erbjuder vi anpassade lösningar där vi är tillgängliga för kortare perioder, från en timme och uppåt, för att bättre möta era specifika behov. Detta ger er också fördelen av att undvika långa bindningstider i era avtal.

Våra områden

Med olika beläggningsgrad och omfattande erfarenhet, samt en djupgående förståelse för marknaden, har vi förmågan att arbeta med flera stora varumärken och uppdrag. Specifikt, kan vi erbjuda IT konsulter inom följande områden:

  • IT-Support första lina
  • IT-Support andra lina
  • IT-Support tredje lina
  • Nätverks konsult
  • SCCM konsultation
  • Office365 Konsult
  • Sharepoint konsult
  • Server tekniker
  • Remotehands

Få en prisvärd IT-lösning

Vi är stolta över att kunna erbjuda branschens mest prisvärda lösning för IT konsulting utan att kompromissa med kvaliteten. Vi uppnår detta genom att skära ned på administrativa kostnader och undvika dyra manuella processer. Det håller våra egna kostnader nere och gör att vi kan erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi tror på fullständig öppenhet utan dolda kostnader eller avgifter, och vi har inga bindningstider. Ni vet alltid vad det kostar att anlita oss, vilket ger en fullständig kontroll och förutsägbarhet.

Behöver du någon av våra andra it-tjänster?

Behöver du hyra en tekniker, anlita en nätverkskonsult eller synka era system med kameraövervakning? På Tintry breddar vi vår IT-support till en rad andra lösningar på plats eller remote för att underlätta för ert företag. Vi besitter spetskompetens inom it för en massa områden, vi är en liten organisation och kan därför ge dig personlig IT-support och en duktig IT konsult.

Behöver ni hjälp att migrera till Office 365?

Om behovet av att bara få hjälp med en flytt är det ända så kan ni anlita en IT-konsult som hjälper er med flytt och installation av office365. Se mer på vår sida för office365 för att de vad vi kan erbjuda. Vi kan även diskutera strategin. Vad är det ni behöver och vilka licenser passar er bäst för att spara så mycket som möjligt. Denna rådgivning kan göras över telefon och kostnadsfritt.

Effektiv ärendehantering och anpassade rutiner

Med vår långa erfarenhet inom supportbranschen har vi gedigna kunskaper i flera olika system. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i och förstå er verksamhet, inklusive ITIL-processer. På Tintry är vi skickliga på att anpassa oss till era befintliga rutiner. Vi värderar högt dokumentation och kunskapsspridning, vilket är fundamentalt i vårt arbete som IT-konsulter. Vårt främsta mål är inte att bli en oumbärlig del av er organisation, utan snarare att underlätta ert dagliga arbete och avlasta där det behövs.

Vi finns i Stockholm och andra städer i Sörmland och Östergötland

Vi erbjuder IT konsulter i Stockholm och i flera städer för att kunna möta era behov var ni än befinner er. Utöver Stockholm, är våra konsulter också tillgängliga i Nyköping, Oxelösund, Norrköping och Linköping. Vi är redo att hjälpa er oavsett plats.

Kontakta oss och få omedelbar hjälp

Är ni redo att uppleva skillnaden med Tintry som IT konsult? Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er. Er IT konsult i Stockholm är bara ett samtal bort.