Anlita en nätverkskonsult

Nätverkskonsult med kunskaper inom, HP, Cisco, Ubiquity, aruba.

Säkerhet från första lagret med en nätverkskonsult

Idag är säkerhetsläget allvarligt och bästa sättet att skydda sig själv och sin verksamhet är genom att försvåra attackerna. Man brukar säga att man är säkrare än sin svagaste konkurrent. Vilket ger en mycket klar bild av vad som kan komma att krävas. Vad menar man med det? Hacker grupper brukar leta efter små vägar in hos er eller en konkurrent. Om ni låter våra nätverkskonsulter gör livet lite mer surt åt förövarna vid själva angreppet. Leder det till att dom kommer fastna och kanske testa en annan verksamhet.

Vi har nätverkskonsulter på rullande jobb för felsökning, dokumentation och säkerställande av bra grund, men vi erbjuder även ett helhetsgrepp där vi ser till så ni kan arbeta. Se här

hyr nätverkskonsult

Med spetskompetens och en mindre organisation så håller vi nere priset på våra uppdrag och minimerar våra kostnader av drift. Allt för att leverera hög kvalitet. snabb leverans och konkurrenskraftig prissättning. 790:- ex moms, i timmen utan krav på antal timmar eller en bindningstid.

Brandväggs konsult

En brandvägg är filtret mellan internet och eran verksamhet. Vi vill administrera, managera och hjälpa er att hantera brandväggen för er verksamhet. Genom att stänga åtkomst som inte behövs, kan vi också hindra angrepp i ett tidigt stadie.

Våra nätverkskonsulter arbetar med System som Cisco och Palo alto samt Opensource alternativ som Opnsense för ett billigare alternativ.

Switch konsult

Vi hjälper er rensa upp, dokumentera, segmentera och isolera nätverken så att endast rätt personer har åtkomst till rätt system och minimerar risken för fel på samma gång. Det är lätt hänt att man får störningar i hela verksamheten om någon råkar koppla fel. Genom att vi segmenterar ut näten till olika avdelningar eller områden så sprider vi också riskerna med nertid.

Nätverksinstallation

Även ett mer fysiskt jobb så som att installera kablar hjälper vi till med. Eftersom access punkter och kamera övervakning kräver sina platser. Då ser vi till att det finns en lämplig plats att festa dessa på.