Hyr server i molnet

Hyr server i molnet och låt oss ta hand om drift och underhåll.

Hyr server i molnet

Vi erbjuder skalbar och enkelt en plattform för er verksamhet med en direkt anslutning eller fjärranslutning. Så ni enkelt kommer åt era system där ni befinner er.

Åtkomst med VPN

Som fortsättning på stycket innan erbjuder vi VPN mellan vårt moln och eran lokal eller direkt till er klient direkt. Möjligheterna är många ändra kravet är att eran nätverksutrustning har möjlighet att hantera det. Om inte så ser vi till att lösa det med licensfrågor på er befintliga eller installera nytt system. Se gärna vad vi har att erbjuda för nätverkslösningar under managerat nätverk.

Windows server i molnet

I våra molnservrar erbjuder vi licensierad Windows så att det fungerar till era system ni använder eller utvecklar. Dessa system kan alltid skala prestandan och accessen efter behov. Det finns möjlighet att installera hårdvara med extra mycket kraft, men oftast är behovet att bara ha en billig men bra maskin med hög säkerhet. Så det kan vi leverera till det konkurrenskraftiga priset från 600kr i månaden för 2 Core, 8 GB ram.

Remote desktop server installation

Vid användning av Windows server i grunden kan vi sätta upp en lösning som heter remote desktop app. På det sättet får ni möjlighet att lägga arbetet på servern men det ser ut som att programmet körs på er dator. En annan fördel med det är att ni kan byta mellan datorer utan att ni märker någon skillnad. Programmet kommer bara att följa efter som om du satt vid samma dator hela tiden.

Linux server i molnet

Vissa system kräver sin Linux och det är inget undantag att vi erbjuder det. Exempelvis kan vi installera CentOS, Debian, Ubuntu som vi förespråkar. Men vi kan absolut erbjuda andra alternativ om det önskas.