Molntjänster

Molntjänster för er verksamhet.

Översigt

Molntjänst är ett väldigt brett begrepp, så lått oss klargöra några av tjänsterna vi kan erbjuda er. Låt oss börja med att redogöra vad är en molntjänst. Jo det är även någon vi kallar samma sak för managerade tjänster. Managerad tjänst är en tjänst ni har behov av men utan att se hårdvara.

Managerade tjänster

Vi erbjuder en rad olika managerade tjänster, allt ifrån server till nätverk, wifi, skrivare, kameror och mycket mer. Låt oss hantera huvudverken i digitala världen så ni kan fokusera på er verksamhet helt enkelt.

Server som molntjänst

Vi har såklart server i molnet så ni slipper lyssna på en gammal burk som låter eller oroa er för backuper som bara ska fungera. Alltid uppdaterade och säkrade för er vardag. Se mer på Server i molnet.

Servrar som är skalbara gör det möjligt för oss att kasta in mer prestanda när ni behöver det. Kanske under en tid ni har olika kampanjer eller skala ner om ni stänger ner delar av tjänster eller byter system.

Nätverk som molntjänst

Vi har hela spannet av nätverkshantering i våran protfölj, brandväggar, switchar, kameror, wifi och dörra access. Allt för att ni ska kunna samla så mycket av funktioner på samma ställe. Det ger oss bättra översikt och lättare att hjälpa er. se mer här

Office 365

Vi har nämnt det tidigare men Office 365 är en klassisk produkt att benämna som molntjänst. Vi hjälper såklart till med det också hela vägen. Se gärna sidan om O365, Vi har med hela aspekten av support, licenser, Backup och varför det ska ses som ett måste. här