Office 365

moln med Office 365

Enklare vardag i molnet

Vi erbjuder ett helhets grepp av Office 365 licenser, support samt en backuplösning. En mer problemfri upplevelse, slipp Microsofts Kreditkortshantering. Ni får en tryggare vardag och vi hjälper er att hantera och återläsa filer som försvinner.

Har ni Office 365 via oss eller på annat sätt men letar efter tjänsterna så har ni vanliga Office portalen på https://www.office.com/

Backup är viktigt för er säkerhet

Varför behöver man Office 365 backup, det är ju en molntjänst?

Office 365 är en internettjänst ifrån Microsoft som har tillgång till version hantering av filer och synk. Men enligt Microsofts avtal tar dom inget ansvar för eran data som finns på plattformen. Skulle ni bli drabbade av virus eller hackerattack så är risken att filerna försvinner ifrån plattformen och då finns ingen som tar ansvar. Det gör att en Office 365 backup är viktig för att säkra upp ert arbete.

Enklare hantering av licenser

Vanligtvis brukar Office 365-licenser krävas att man betalar med kreditkort och sedan måste leta upp alla kvitton i deras portal. Vi kan faktura samtliga Office 365-licenser vilket gör att vi kan hantera hela ledet. Vi sätter upp miljön, hjälper till att migrera alla era system och supportar där efter miljön så att ni kan fokusera på det ni är bra på.

Tillsammans blir vi starkare

I vårt paket av IT-support ingår även frågor och hantering. Vi bygger en helhet i eran digitala vardag så ni kan fokusera på erat jobb. Genom att ha Office 365 support inbyggt i de vi kallar för IT-support så kostar inget extra utan tillsammans bygger vi ihop våra kunskaper i eran verksamhet. Med Kontinuerligt samarbete till fastpris kommer vi bygga upp och säkra upp eran verksamhet. Vi arbetar proaktivt för er säkerhet och för att ni ska känna er tryggare i en digital djungel.

Migrera Office 365

Det är inte det enklaste steget att flytta allas mailkonton upptill molnet, men vi hjälper er att migrera till Office 365. Även om det finns många inbyggda funktioner är det jobbigt om det blir fel. Vi ser till så jobbet blir klart med samtliga konton. Vi kan även göra en fastprissetup så ni inte behöver oroa er för extra arbete och liknande.