Personlig it-tekniker i Stockholm

Personlig it support med en it tekniker

I en värld där teknik blir allt mer integrerat i varje aspekt av vårt arbetsliv, sticker vi på Tintry ut med vårt unika erbjudande om en personlig it-tekniker. Sedan vi startade vår verksamhet 2016 har vi hjälpt företag i Stockholm, Sörmland och Östergötland att få it utan krångel, med större trygghet och effektivitet.

Kontakta oss

Fastprisavtal – Din trygghet i it-stödet

Vi på Tintry vet att it-support inte bara handlar om att lösa problem när de uppstår. Det handlar om att bygga en relation där ni som företag kan känna er trygga i att få kontinuerlig hjälp utan att oroa er för kostnader som skenar. Med vårt fastprisavtal betalar ni en fast kostnad per anställd, vilket ger er friheten att ställa obegränsat med frågor och få hjälp när det behövs. Ni kan behandla er personliga it-tekniker som en kollega som alltid finns där för att stärka er verksamhet.

Ett utmärkt exempel är om ni redan använder Office 365 och vill öka säkerheten, eller diskutera kostnader på licenser. Vi erbjuder både licenser och support. Där supporten självklart ingår i er personliga tekniker.

Kontinuerlig it-support och proaktivt arbete

Som it-tekniker arbetar vi proaktivt för att förbättra era system kontinuerligt. Genom att öka säkerheten, trimma funktioner och bygga automationer minimerar vi behovet av att ni behöver ringa oss. Denna förebyggande strategi är central för vår tjänst och ger oss möjlighet att också ta itu med vardagliga utmaningar som osäkra mail och hackerattacker, vilket blir allt viktigare idag.

Experter på datorsupport och datahaverier

Oavsett om det gäller inköp av nya datorer eller hantering av datahaverier, står vår expertis till ert förfogande. Vi ser problem och felsökningar som möjligheter att göra era system säkrare i framtiden. Vårt team har den kunskap och erfarenhet som krävs för att snabbt och effektivt hantera alla typer av it-frågor som kan uppstå.

Få en prisvärd it-lösning

Vi är stolta över att kunna erbjuda branschens mest prisvärda lösning för personlig it-tekniker utan att kompromissa med kvaliteten. Vi uppnår detta genom att skära ned på administrativa kostnader och undvika dyra manuella processer. Det håller våra egna kostnader nere och gör att vi kan erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi tror på fullständig öppenhet utan dolda kostnader eller avgifter, och vi har inga bindningstider. Ni vet alltid vad det kostar att anlita oss, vilket ger en fullständig kontroll och förutsägbarhet.

Vi är din personliga it-tekniker

Hos Tintry blir din personliga it-tekniker en del av ert team, inte bara en hjälp på distans. Eftersom alla företag är olika skräddarsyr vi vår service för att passa just era behov. Din tekniker står alltid redo att snabbt lösa problem eller förbättra era system så att framtida hinder kan undvikas. Med en expert som förstår hur ni arbetar kan vi ge snabba och smarta lösningar som gör er it-hantering både enklare och effektivare. Med vår hjälp kan ni fokusera på att utveckla ert företag.

Så ser våra priser ut för it-tekniker – rättvisa och tydliga

Vår prissättning är utformad för att vara rättvis och transparent. Vi erbjuder en flexibel prismodell som varierar från 790 till 1690 kr per månad för varje anställd i ert företag. Detta inkluderar fri tillgång till direktkontakt via telefon, SMS eller e-post med våra tekniker för att hantera alla era supportfrågor, stora som små, utan ytterligare kostnader. Slutpriset bestäms baserat på en analys av er verksamhets behov, de system ni använder och de specifika utmaningarna ni står inför. Ett exempel är ett mindre företag som använder Office och hanterar order – de hamnar oftast på den lägre prispunkten på 790 kr.

Behöver du någon av våra andra it-tjänster?

Behöver du hyra en it-konsult, anlita en nätverkskonsult eller synka era system med kameraövervakning? På Tintry breddar vi vår it-support till en rad andra lösningar på plats eller remote för att underlätta för ert företag. Vi besitter spetskompetens inom it för en massa områden, vi är en liten organisation och kan därför ge dig personlig it-support och en duktig it-tekniker.