Managerat nätverk

Vi hanterar erat nätverk så ni kan fokusera på er verksamhet.

Vi installerar WIFI som fungerar

Vi ser till så att ni får ett fungerande wifi på kontoret med managerat nätverk. Eftersom ett dåligt wifi stör och förstör möten gör vi allt vi kan för att upprätthålla bra täckning. Det är inte alltid bara hur bra täckning som spelar roll ifall ni får problem. Ibland behöver någon hantera datorerna och då hjälper vi även till per timme som IT-Konsult. Exempel på hantering är att Uppdatera diverse drivrutiner.

Brandvägg för ökad säkerhet

Ni kan äga eller hyra en brandvägg med smarta funktioner ifrån oss. Alla digitala organisationer har lager av säkerhet och det första lagret börjar vid accessen till internet. Genom att hantera första lagret kan man stoppa angrepp mot era system innan de kommer åt någon utrustning. Brandväggen är skalbar och vi kan erbjuda olika prisklasser beroende på vilka funktioner ni är ute efter och vilken internet hastighet ni är i behov av.

Det finns flera aktörer av ledande brandväggar på marknaden, vi vet att pris är viktig faktor för att ta steget. Därför jobbar vi normalt med system som inte kräver dyra licenser, så ni slipper tumma på säkerheten.

VPN för mer flexibilitet

Med en brandvägg ifrån oss i våra managerade nätverk kan vi inte bara säkra er miljö. Vi kan även leverera VPN mellan olika kontor samt våra molns tjänster. Det är även möjligt att sätta upp VPN för datorerna, antingen för enstaka personer eller för alla. Vill ni slussa all trafik genom brandväggen för att öka säkerheten för alla klienter eller så kan vi bara sätta upp möjligheten att jobba på distans.

Internet till max hastighet och stabilitet

Eftersom vi kan erbjuda anpassad hårdvara för olika ändamål sätter vi prisklassen på en nivå som är rimlig för den internet hastighet ni har idag och kan tänkas ha imorgon. Vårt mål är att hålla nere kostnader, öka säkerhet och ge er möjlighet till hög enterprise standard till småföretags priset.

Nätverksutrustning

När vi managerar nätverket levereras det skalbart från brandvägg till switchar och hela vägen till datorerna och wifi utrustning. Slipp dyra investeringskostnader och låt oss leverera de ni behöver direkt.

Total IT leverans

Tillsammans med vårt avtal IT-support kan vi leverera hela digitala kärnverksamhet. Låt oss ta hand om inköpen av datorer, hårdvara och kringutrustning så tar vi ansvar för att det fungerar hela vägen. Vi tar hand om det digitala så ni kan fokusera på er verksamhet.