Kameraövervakning

Kameraövervakning på ett kostnadseffektivt sätt

Installation av kameror

Ni är i behov av bättre kameraövervakning och vi är rätt personer för jobbet, vi hjälper till att säkra upp er arbetsmiljö med system som larmar olika tider och vid olika detekterings funktioner.

Hantering av kameraövervakningssystem

System som har smarta funktioner kräver uppkoppling till internet. Allt som är uppkopplat till internet utger även en risk mot angrepp online. Därför brukar vi erbjuda att hantera uppdateringar av systemet, hjälp att hitta och ta ut bevismaterial och samarbete mellan oss, er och polisen. Enkelhet är alltid en fördel. med direkt kontakt med oss kan ni ringa, skicka sms eller skicka ett mail med tidpunkt och kort beskrivning. Då kan vi helt enkelt hjälpa till att leta reda på hela tillvägagångssättet och allt bevis för att ni ska kunna fokusera på ert dagliga jobb.

Kostnadseffektivt upplägg

Flexibilitet är vårat mål i stort därför erbjuder vi olika uppsättningar, One time one deal för installation och utbildning. Samtidigt kan erbjuda ett mer kostnadseffektivt kameraövervaknings upplägg vilket gör att ni kan budgetera utan stora startkostnader. Systemet kommer att hålls uppdaterat och bra standard och vi ser till så ni får den bästa säkerheten för pengarna.

Vi använder oss utav Ubiquity Unifi. ett flexibelt system som går att växa i och utan licenskostnader.

Smarta funktioner i kameraövervakningen

Systemet vi använder oss av har möjlighet att detektera Personer, Fordon och djur. Vid exempelvis en ladugård kan ni så se hur djuren mår. Sätta upp larm eller notiser om personer som kommer till plats vid fel tid. Eller om djuren har rymt utanför. Riktnings larm går också att få till, när någon passerar en ut/in-gång åt fel håll får man då notis.

Systemet går att bygga ut till dörrpassage hantering, smarta dörrklockor. Det går även att lägga till nätverk i form av internet uppkoppling, switchar och wifi. Som ett företag med IT-Konsulter kan vi därför erbjuda hela spannet av support. Allt ifrån IT-Support av all er kring utrustning till installation av nätverk och Kameraövervakning

kameraövervakning i mobilen

Vårat systemet har tillgång till en App som finns till både iPhone och Android som fungerar mycket bra för att se vad som händer live. Det går även att se inspelat material, spara foton eller ladda ner filmmaterial.

Bilden är blurrad av säkerhets själ, men ger ett exempel av hur notiser kommer upp i en iPhone.

Tydliga notiser till mobilen ifrån kameraövervakningen.

AI baserad kameraövervakning

Den AI baserade igenkänningen processar på kameranivå och det gör att vi kan leverera en supersnabb bildhantering och detektering med väldigt lite utrustning. Våra system är licensfria och kostar inget per år mer än om ni önska ha hjälp att hantera systemet. Vill man ha kameran inomhus så kan vi helt enkelt stänga av notiser på era husdjur men identifiera om det går någon person.

AI kameraövervakning med smart detektering och notifiering vid rörelse

Ljud och mikrofon i kameraövervakningen

Det finns speciella krav för att använda sig utav tekniken men våra system är färdigutrustade med mikrofoner och högtalare. Dels för att använda AI ljudupptagning och larma om det brinner eller läcker gas. Samtidigt som de kan vara behövligt att skrämma bort eller påvisa förövare att de syns med hjälp av högtalare och en app som man lätt kan kommunicera med.